But all I see reminds me so about you

  2011-03-31 / 21:39:02 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

Den här låten är helt jävla underbar!!! LYSSNA!

Gick på en promenad med fina Mikaela, herregud vad länge sen det var jag träffa henne. Pratade sommar minnen och snackade massa. Hon får mig alltid så glad! :D Nu har jag nyss duschat och ska lägga mig och kolla någon härlig serie eller film. Vi hörs imorgon helt enkelt :)

Klar med So'n

  2011-03-31 / 19:54:59 / Updates / 0 KOMMENTARER
Kollade nyss på finalen av Stylisterna, tråkigt att inte min favvo Caroline vann :( Fast Niklas är himla duktig han också..
Åt god mat med Jossi också, drack Aquarius också! Mormor och Morfar köpte med sig från Spanien, gudvärt!!!!

Ska ut på en promenad med fina Mickan nu också, var jättelänge sen man träffa henne :)

31 mars 2011

  2011-03-31 / 18:24:15 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

Dagen har rullat på. Drog till Cilla och skulle skriva på våra Historia uppsatser fast det gick ju inte så himla bra. Tror att jag skrev en mening där haha. Efter några timmar drog vi till skolan ovh lämnade in lite pengar och sen snackade vi lite med några. Tog sällskap hem med Felicia. Vädret har varit ganska så underbart idag, lite varmare och ganska så mycket grönare vill jag ha det dock! Har nyss skrivit lite på historian, är inte klar men inte så långt kvar! skönt.


Sista mars!

  2011-03-31 / 09:49:10 / Updates / 3 KOMMENTARER

Underbara lediga torsdag. Eller vi är inte lediga egentligen, ska samla in pengar till en skola i Nepal. Men jag ska snart hem till Cilla och så ska vi skriva på våran SO uppgift. Vet inte om vi går till skolan sen till samlingen eller inte. Tänkte leta balklänning idag också, bra att vara ute i god tid. Pappa hjälpte mig bygga lite på min awesome Spotify lista också.


Haha min syster visade den här för mig, såååå sööööt :D


30e mars 2011

  2011-03-30 / 18:54:46 / Updates / 0 KOMMENTARER
Varit iväg och handlat med pappa. Tog en lite paus i pluggandet :) Vi bestämde oss för att grilla ikväll, det är ju trots allt lill-lördag ;) Så vi ska grilla kött, pressad potatis, majskolvar, bearnes sås, och farmors underbara grillsmör :D Har nyss marinerat köttet och ska forsätta skriva lite nu på historian. Hörs senare.

Btw, jag tappade nyss burken med bearnessås så att allt åkte ut över hela köksgolvet, klumpig jag är :(


Skulle publicerats 16.04

  2011-03-30 / 15:34:27 / Updates / 0 KOMMENTARER

Dagen började med att jag hade min egna idrottslektion. Det gick bra och jag vill MVG, wiiie. Hade någon lektion, sen blev det lunch - då gick jag och Felicia en promenad till ica där vi köpte cola, korv och jordgubbar. Sen så såg vi en musikal i viksjö skolan, jag gillade den faktiskt. När vi kom hem tog jag och Felicia en liten skön cykeltur. Vårkänslor på hela dagen haha. Nu förstör jag den fina dagen med att skriva Historia hemprovet, men det måste göras och jag måste få bra betyg på det här. Vi hörs när jag har tid, har en känsla av att jag kommer sitta hela kvällen med Historian :(

Går inte att ladda upp bilder


29e mars 2011

  2011-03-29 / 19:16:47 / Updates / 0 KOMMENTARER
Skolan var ganska lugn, såg någon teater också. Efter skolan så kom Cilla över till mig i någon timme, snackade bara och gjorde lite planer. Nu sitter jag och försöker skriva lite om Andravärldskriget. Vi har ett hemprov som ska in på fredag, fick det idag så kände att jag ska börja direkt. Det går väl sådär, vet inte riktigt hur jag ska börja men jag antar att jag komemr igång snart. Vi hörs senare :)


hejehej

  2011-03-29 / 07:49:01 / Updates / 0 KOMMENTARER
Snoozade lite för länge idag, nu ska jag snart till skolan. HEJDÅ


Två fina bilder jag tycker om.

  2011-03-28 / 22:07:10 / Random / 0 KOMMENTARER

Nu ska jag lägga mig och kolla på Stylisterna. Hejdå.


28e mars 2011

  2011-03-28 / 21:34:38 / Updates / 1 KOMMENTARER
Sitter och kollar tv nu med Josephine och Max. Kvällen har spenderats hos mormor och morfar, med god middag och trevligt sällskap. Kollade igenom massa gamla fotoalbum osv.
Imorgon ska vi ha en ganska normal skoldag, fast vi ska se på teater någon lektion.


Ångest söndag

  2011-03-27 / 20:48:55 / Updates / 1 KOMMENTARER
Åkte runt med pappa och Marie som sagt. Blandannat Farsta centrum. Fick med mig ett par välbehövliga byxor plus en skjorta och en ring. Nu har farmor och farfar nästan nyss åkt. Jag har så sjukt ont i magen, mått illa hela dagen. Nu ska jag lägga mig och kolla lite Entourage, kanske går över till Felicia när hon kommit hem också - vare sig hon vill eller inte, hehe.Amandas tjejmiddag

Söndag

  2011-03-27 / 11:30:15 / Updates / 0 KOMMENTARER
Legat och  kollat lite Entourage nu på morgonen. Vaknade jätte tidigt idag. Snart ska jag pappa och Marie iväg och kolla på lite saker. Senare idag kommer Farmor och Farfar hit och äter lite våfflor med oss, hehe. Och idag kommer även både mormor och morfar hem från Spaninen och Felicia från USA!


Wipe youre mouth, there is still a tiny bit of bullshit around your lips.

  2011-03-26 / 22:40:25 / Updates / 2 KOMMENTARER
Mötte upp Peter på en liten kvällspromenad. Blev dock väldigt kallt så kom hem för ungefär en halv timme sen hehe. Nu tänkte jag lädda mig i sängen med en stor kopp te och kolla på en film som heter Charlie s:t cloud. Har hört att den är bra.

Snygg osminkad brud

  2011-03-26 / 20:21:06 / Nytt i garderoben / 1 KOMMENTARER

Örhängerna är nya och kommer från H&M Divided, 69:-

20.06

  2011-03-26 / 20:06:25 / Updates / 0 KOMMENTARER
Melissa Horn 27/11 på Cirkus känns ganska så spikat. Nytt album kommer i september också. Livet är underbart.

Pappa har nyss kört lite multiplikation och division med mig, han tycker det är dags att jag lär mig innan gymnasiet. Hehe. Vet inte om jag stannar hemma eller om jag möter Annie och går iväg på en fest ikväll eller inte. Ingen av oss är speciellt taggad. Den som lever får se.

-

  2011-03-26 / 16:47:19 / Random / 3 KOMMENTARER
Sluta aldrig hoppas. Hoppet är det sista som lämnar människan när verkligheten är hård. Så länge du hoppas kommer du aldrig att ge upp.
Låt dig själv falla ibland och var inte rädd för att träffa botten. Den är hård och det kommer att göra ont men det fanns en väg ner, alltså finns det en väg upp.
Låt aldrig någon annan trampa på dig om det inte är i en tvåmans vals. Låt dem få sina röster hörda men glöm aldrig att det är du som bestämmer över dig själv och dina val. Och när du inte är klok nog att avgöra vad som är bäst för dig själv, ty dig till någon som för dig alltid varit vis.

Glöm aldrig att älska. Utan kärlek finns ingen hållbar lycka. Älska din familj, dina vänner men framför allt dig själv. För hur ska du kunna älska någon, om du inte älskar dig själv?
 
Det kommer alltid vara lättare att ge andra goda och kloka råd. Det är inte alltid lätt att själv tro på det du försöker intala andra.

Lyssna på visdomsorden ”efter regn kommer solsken”.

Våga förlåta. För att kunna sluta saker och för att kunna gå vidare måste du våga förlåta. Andra, men även dig själv.

Tillåt dina vänner att älta saker – bara var där, bara lyssna. Alla människor har frågor de ständigt söker svaren på.

Att oroa sig är ett tecken på att man bryr sig. Bry dig så pass mycket att saker fortsätter vara viktiga för dig men oroa dig inte så pass länge att du glömmer dess betydelse.

 

Våga. Ta ett steg ut även på djupare vatten. Du kanske inte kommer lyckas första eller andra gången, men någon gång kommer du lyckas just för att du vågade.

Jag tror inte på termen glömma. Hur mycket du än försöker kan du inte glömma allt. Även om hjärnan intalar hjärtat att radera, kommer hjärtat inte förtränga det som det en gång slagit för. Ta ut de delar du faktiskt vill minnas och spara dem.
 
Ge andra människor en andra chans och tredjegången gillt. Alla människor gör misstag men alla människor kan också nyttja chansen att förändra sig.

Ångra aldrig. Oavsett om det du gjort fört med sig oanade konsekvenser så fanns det en mening med att de inträffade. Ur allt ont kommer något gott, men det kan ta tid att se.

Skada aldrig dig själv med mening, varken psykiskt eller fysiskt. Din kropp är det finaste redskapet du någonsin kommer äga. Var rädd om det.

Undvik inte problem, hantera dem så pass bra det går. Man kanske inte behöver bemästra dem men man kan bemöta dem.

 

Försök alltid, då kommer du aldrig att anklaga dig själv för saker du aldrig gjorde.´
 
När du inte ser någon lycka i livet, när du blivit krossad eller lämnad – tänk på att vindarna vänder. Det kommer att ta tid och det kommer att finnas dagar när du inte vill gå upp ur sängen men tillslut kommer 10 lyckliga minuter på en dag växa till 30 minuter, 1 h, 5 h, 18 h och tillslut en hel dag.
 
Våga ändra dig själv. På både insidan och utsidan. Ibland kan det vara svårt att se sig själv för den man verkligen är.

Var kritisk mot dig själv, men inte så mycket att du blir missnöjd. Älska dig själv så att andra kan ta del av den kärlek du har i dig.
 
Förlora aldrig dig själv för någon annan. Låt människor ta del av dig, men låt dem aldrig ta sönder dig.
 
Ingen annan ska någonsin få säga till dig att du är fel på något sätt.

Be. Inte hela tiden, kanske inte ens ofta men när du behöver hopp. Du kommer att bli förvånad över den lilla lättnad man faktiskt känner när man tänker att ens problem nu ligger i mäktigare händer.

 

Sist men inte minst, uppskatta saker och ting för vad de verkligen är.

Uppskatta dig själv för den du är, för den du själv valt att vara. Du är bra och du har egenskaper som gör dig till den du faktiskt är och det kan ingen ta ifrån dig.
Uppskatta dina vänner för alla deras sidor, för de älskar allt med dig. Visa att du finns när de behöver dig men visa också att du behöver dem.<
Uppskatta din familj för att de alltid finns vid din sida. Visa dem tacksamhet och ha alltid din famn öppen för dem.
Uppskatta den kärlek som gör allt för dig, som älskar dig när du inte själv gör det. Som håller din hand när dina ben viker sig och som varje dag på något sätt visar dig hur mycket du betyder.
Uppskatta den kärlek som krossade dig, som fick dig att känna dig otillräcklig. Den människan uppskattade dig mer än du tror, om inte kommer den människan få dig att inse att du räcker till precis lagom.
Uppskatta de människor som varit avundsjuka på dig och som försökt förstöra för dig. De kommer ha hjälp dig en bit på vägen att bli en starkare person.

 

Sist, uppskatta livet.

26e mars 2011

  2011-03-26 / 16:16:07 / Updates / 0 KOMMENTARER


Man kan ju knappt tro att den här bilden är tagen för knappt en vecka sen. Titta hur mycket snö det var då jämfört med nu? Underbart.

Converse

  2011-03-26 / 16:14:37 / Nytt i garderoben / 0 KOMMENTARER


Har nog glömt att visa mitt nya snygga datafodral jag fick utav Mamma och Andreas. Jag gillare.

Lördag

  2011-03-26 / 13:34:39 / Updates / 0 KOMMENTARER
Igår så fixade jag och Cilla oss innan vi begav oss till Amanda. Efter ett tag kom Annie och Elina. Då lagade vi lite mat, åt gott och pratade mycket. Efter ett tag kom det lite killar också. Det blev en riktigt trevlig kväll :) Bilder kommer när Cilla laddar upp.

Idag under dagen har jag inga planer, får se om det dyker upp något haha. Men ikväll ska jag och några tjejer antagligen hem till Elias. Ha en bra lördag!Haha bild från i höstas..

Fredag

  2011-03-25 / 14:00:36 / Updates / 0 KOMMENTARER
Skulle egentligen ladda in lite bilder från mobilen, men jag hittar inte sladden så det blir ett bildlöst inlägg.

Skolan idag var skön. Förutom att jag fick en mjukboll (som sparkades hårt) rakt i mitt öga. AJ. Sen så gick jag Louise och Amanda på sjuornas matte istället för på våran så slutade vi runt ett. Så det var skönt. Nu sitter jag och väntar på Cilla (hon är på matte nu istället hehe.) Ikväll vankas det tjejmiddag hemma hos Amanda!

Powernap

  2011-03-24 / 17:46:48 / / 0 KOMMENTARER
Efter skolan gick jag hem och kollade i lite tidningar och så innan jag somnade. Vaknade för en litennstund sen. Nu ska jag äta något innan jag åker iväg på träning.

Torsdag

  2011-03-24 / 07:38:35 / Updates / 0 KOMMENTARER
Idag är det torsdag, en rätt skön dag egentligen. Har först livskunskap (som vi just nu har sexualkunskap på), efter det två engelska lektioner (varav en av de som Skolverket ska filma på) och efter det SO, lunch och sen bild.
Har redan duschat, sminkat mig, och klätt på mig. Ska antagligen byta kläder och städa rummet annars är jag gott som klar. Efter skola drar jag Cilla och Elina till vällingby och går runt där tills vår träning. Jag är i behov av en snygg vit skjorta!!!!! sen har jag också sett en underbar vit virkad tröja ...


ttyl

  2011-03-23 / 21:31:40 / Updates / 0 KOMMENTARER
Jag och Cilla rotade igenom min garderob största delen utav kvällen. Nu ligger jag i sängen och ska öva på min bildredovisning jag ska ha imorgon och sedan läsa lite. Vi hörs imorgon!


weheartit

23e mars 2011

  2011-03-23 / 18:59:19 / Updates / 0 KOMMENTARER
Efter en enormt tråkig dag i skolan så åkte jag Cilla Elina till stan. Gick runt i några timmar, köpte lite presenter och så köpte jag ett par underbara örhängen, ska visa sen!
Fick reda på att vår bal är spikad också, 1 juni! Ska bli så superotroligtunderbartkul! :D Dags att börja leta klänning och så vidare bara. Ikväll ska jag träffa Cillapilla en stund också.


Bild från sjuan hihi, det är tomt utan dig här hemma :(

Kissemiss

  2011-03-23 / 07:09:31 / Updates / 0 KOMMENTARER
Mådde inge bra igår, så gick hem som sagt. Låg och kollade The Hills med syrran hela dagen i princip. Slutade att vi somnade inne hos mig också. Dricker te just nu, min hals känns lite tjock. Gosar med Teo (Felicias katt, vi är kattvakter tills på söndag yeeaaay!). Ska börja fixa mig nu till en ganska ovärd men skön dag i skolan. Slutar tidigt iallafall.tog en bild på lilla teo från Felicia :)

Gick hem från skolan

  2011-03-22 / 12:59:11 / Updates / 1 KOMMENTARER

Styleby

  2011-03-21 / 21:39:56 / Updates / 3 KOMMENTARER
Skolan var långsam och jobbig. Så jobbig så att man blir på sånt där jobbigt flummhumör ni vet? Efter skolan åkte jag och Cilla hem till henne och åt, kollade massa kläder, kolla tv och lite mer. Fick låna två snygga tröjor av henne och så fick jag två exklusiva hårprodukter av hennes pappa, så snälla! :D Kommer bilder någon gång, min kamera har inget batteri och jag orkar inte ladda den hehe.

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och känner att jag måste ha te NU!


Köpte Elin Kling's nya modemagasin igår. För 49 kroner blev den min!

Förresten, jag hade ganska så stort besöksrekord igår - kul! Men någon som vet varför?! Hihi

Svar på kommentar

  2011-03-20 / 17:12:10 / Updates / 1 KOMMENTARER
Från Frida: kan du inte tipsa om lite bloggar du läser? vore kul :)

Jo absolut.

kenzas.se
blogofmine.blogg.se
lisaplace.devote.se
blogg.aftonbladet.se/22226
vaajowla.blogg.se
stylebykling.nowmanifest.com
imfancy.blogg.se
kanal5.se/web/guest/feliciafrithiof
will.blogg.se
tildafingal.blogg.se

och många fler :)

16.28

  2011-03-20 / 16:28:55 / Updates / 1 KOMMENTARER
Underbart att komma hem och se marken! Inte så mycket snö kvar här om man jämför med Fagersta där det är December haha. Åkte förbi Erikdals i Västerås och kollade runt lite och åt lunch innan vi åkte mot tåget. Nu kollar jag och Jossan på tv.


20e mars 2011

  2011-03-20 / 10:54:29 / Updates / 1 KOMMENTARER
Igår åt vi en underbar grillad middag, satan vad gott det var. Nu sitter jag nyduschad och ska snart sminka mig. Andreas och Mamma skjutsar oss till Västerås idag så kollar vi runt lite där innan vi tar endast tåget därifrån sen.


Titta min lilla bebis just nu, man ser inte han så mycke dock haha :(

19e mars 2011

  2011-03-19 / 13:26:16 / Updates / 1 KOMMENTARER
Vaknade väldigt tidigt idag. Vi har varit och handlat och varit i Fagersta 'centrum'. Fick ett erbjudande på en iPhone 4 för endast 5000, känns ganska så lockande.. Vi har nyss suttit ute ett tag och grillat korv. Nu ska jag läsa lite tidningar tänkte jag, ha en fin dag!


Synd att jag inte hade min favorit bok med mig :(

18e mars 2011

  2011-03-18 / 12:38:04 / Kläder / 0 KOMMENTARER
Är hemma under lunchen nu. Har packat klart, och städat lite. Mormor och Morfar hämtar mig 14.45 från skolan så ska jag ta ett tåg mot Bålsta från Jakan 15.02. Hoppas jag hinner! Slutar egentligen 14.35 men har matteprov så vet inte om jag kommer sitta kvar lite. Börjar inte förrän 13.25 så jag har ett tag här hemma nu, skönt.


En pytteliten dagens. En blus från.. Åhléns tror jag.
Earcuff från Ireth, byxor från Gina

Don't stop believin

  2011-03-18 / 07:37:02 / Updates / 0 KOMMENTARER

Sitter och äter frukost nu. Har packat lite (åker till Fagersta idag). Men har bestämt mig för att gå hem på lunchen och hämta grejerna. Nu måste jag forsätta, börjar om en halv timme.


Ear cuff

  2011-03-17 / 18:30:47 / Nytt i garderoben / 0 KOMMENTARER

90:- ifrån Irethdesign.se

17.29

  2011-03-17 / 17:29:05 / Updates / 1 KOMMENTARER

Skolan idag var rätt skön, fick tillbaka SO proven där jag fick VG. Men vi ska ha 2världs kriget snart också så kan höja mig på det. Efter skolan åkte Cilla och jag överallt, tillslut kom vi till NetonNet. Hon köpte en finfin Systemkamera plus tillbehör. Nu sitter vi hos Cilla och jag äter här ikväll. Blir ingen träing idag pga olika anledningar så jag ska träffa en kompis. Ha en fin kväll!


Bild från förra året, när vi praoade på Hemtex. En otroligt ful bild egentligen men det är sjukt hur förändrad jag känner mig som person och i utseendet..


17e mars 2011

  2011-03-17 / 08:40:11 / Updates / 2 KOMMENTARER

Här får ni en liten sneekpeek på dagens. Ska rulla mot skolan nu, hare bra!

21.33

  2011-03-16 / 21:33:33 / / 0 KOMMENTARER
Ligger i sängen och kollar på greys samtidigt som jag läser sweet little lies. Det var jätte trevligt hos mormor och morfar, åt otroligt god mat! Fick hem smyckena jag beställde för några dagar sen idag också. Ni får se de på sen :) godnatt fellas!

Onsdag

  2011-03-16 / 15:04:28 / Updates / 3 KOMMENTARER
No nationella - vad ska man säga? Det gick väl okej, jag har ingen aning faktiskt. Vi slutade lite efter 1, otroligt skönt. Tog sällskap hem med Oscar Oliver Cilla och Jocke. Nu har jag pluggat lite och kollat Stylisterna. Ska forsätta plugga lite nu, ikväll ska nämligen jag och Josephine hem till Mormor och Morfar och äta!♥


Andreas på midsommar, på fredag åker vi! :D

Visst har vädret varit helt underbart idag förresten? Eller det har inte varit extra varmt men inte kallt. Man märker verkligen hur våren är på väg nu, underbart!


16e mars 2011

  2011-03-16 / 07:50:30 / Updates / 1 KOMMENTARER

Haha fyfan vilken bild, jag och cilla för ett år sen

Hej på er
Har egentligen inte tid till att blogga. Lyssna på musik, äter frukost och ska fixa håret nu. Snart kommer Cilla. Då ska vi till skolan och skriva No nationella, nervöst. Ha en bra dag. Hëjd¨å


Tisdag kväll

  2011-03-15 / 21:37:46 / Updates / 0 KOMMENTARER
Drog hem till Felicia och var där några timmar. Kommer sakna henne så mycket! Vi tog massa fula bilder, skrattade, pratade mycket och packade lite åt henne. Nu sitter jag och kollar på Desperate Housewives.


15e mars 2011

  2011-03-15 / 16:25:00 / Updates / 1 KOMMENTARER
Igår var vi på skolbio, såg tusen gånger starkare. Har inte riktigt någon kommentar om den eftersom jag hatar svenska filmer. Anyway, efter det gick jag hem - var tänkt att jag skulle plugga hela kvällen men slutade med att jag och Jossan låg i min säng och slö kollade The Hills tills båda somnade runt nio haha.

Idag var skolan som vanligt. Fick vara kvar ett tag när vi slutat vid skåpen eftersom killarna i klassen slog igen mitt skåp så det inte gick att öppna. Svårt att förklara haha. Tycker synd om personerna som ska ha våra skåp sen, de kommer ju inte funka så bra hihi. Dagens planer är att först plugga (No nationella imorgon!), sen ska jag hem till Felicia och hjälpa henne packa. Sen ikväll är det Desperate Housewives premiär ju!


Fett snygg tjej, hehe

Time For School

  2011-03-14 / 09:14:29 / Updates / 0 KOMMENTARER


I våras, när vi var vid stadshuset.


13 mars 2011

  2011-03-13 / 21:36:28 / Updates / 0 KOMMENTARER
Dagen har bestått utav:
Fixa en halv musikvideo till musiken som ska vara klar imorgon (fast vi egentligen inte skulle göra den, knaslärare!)
Jobbat som danslärare
Ätit middag
Kollat Burlesque
Sett mig och Hanna på Ullareds bloggen
Duschat
Beställt och betalat en earcuff och ett senilsnöre
Gjort planer för i sommar med Melli
Kollat på biljetter till Melissa Horn's enda konsert i sommar, någon som vill med? Hehe

Hanna i sommras :D

Ångest söndag

  2011-03-13 / 14:32:21 / Updates / 1 KOMMENTARER
Somnade alldeles för sent igår, sov nästan ingenting under natten och nu är jag allmänt trött sur och ledsen. Vet inte varför. Har varit iväg lite med pappa och Marie nu under förmiddagen, lyssnar på Melissa nu och ska plugga. Hörs senare typ..


'Somtimes goodbye is a second chance'

  2011-03-13 / 01:21:42 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER
Kollat på film, gjort en underbar ny Spotify lista, chattat med lite folk. Nu ska jag forsätta göra lite onödiga saker innan jag sover. Idioter det finns ute i världen, usch.

Onödigt prat

  2011-03-12 / 22:16:13 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER
Träffade Melli, åkte hem till henne och lagade lunch och pratade massa. Kvällen har spenderats kollandes på Melodifestivalen. Tråkigt att Nicke inte kom längre, jag som rösta och allt :( Annars borde Danny vunnit men Saade var ju rätt bra han också. Bara inte kärringarna Sanna Nielsen och Linda Bentzing hade vunnit, fyfan..


Bästa låten under Melodifestivalen under alla tider. Anna Vissi - Everything från Grekland år 2006. Ryser som fan. Låten börjar vid 00.40

Nu räcker det med det här jävla Mello snacket haha

Family night

  2011-03-12 / 19:56:35 / / 0 KOMMENTARER
Nu sitter hela familjen bänkad framför tv'n. KOM IGEN NU NICKE!!!

12 mars 2011

  2011-03-12 / 12:06:33 / Updates / 0 KOMMENTARER
Vaknade för inte så jättelänge sen, har ätit frukost och dragit på mig kläder. Ska nu sminka mig och sen åka och träffa Melinda. Skinnjackan är på, solglasögonen är på, iPoden är på - HÄRLIGT!

Skänker mina tankar till folket i Japan ♥

00.34

  2011-03-12 / 00:34:11 / Updates / 1 KOMMENTARER
Träffade Felicia på kvällen. Vi satt först ute och pratade ett tag innan vi gick till gården. Där spelade vi bordsfotboll och pratade. Amanda Adam och Simon plus lite andra var där också så det var trevligt.


Haha tog den här bilden från Felicia. I slutet blev vi lite för exalterade och spelarna flög överallt och blev de nya bollarna hihi.

Nu ska jag kolla film eller något. Är så himla trött!

Have you ever done something you can’t change?

  2011-03-11 / 18:03:16 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

Something you can never rearange?
I have..


FREDAG

  2011-03-11 / 16:10:28 / Updates / 1 KOMMENTARER

Skolan gick rätt snabbt, hade det kul med tjejerna på lunchrasten haha. Har varit hemma några timmar nu, inte gjort så mycket. Städat lite, gjort rent min foundation borste, kollat Stylisterna, suttit vid datan.. Typ så. Ska träffa Felicia om ett tag, hon ska plugga lite först bara. Ungen drar ju till USA på onsdag :(


Skype

  2011-03-10 / 22:18:36 / Updates / 0 KOMMENTARER
Träningen var skitkul som vanligt. Kom hem, duschade och nu sitter jag och snackar skype med min syster och Josefine. Det är kuuuuul, vi skickar massa roliga grejer till varandra. Vi hörs imorgon! :D


Så bra..

  2011-03-10 / 17:38:37 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

Tips

  2011-03-10 / 15:41:00 / Updates / 3 KOMMENTARER

Dessa armband beställde jag utav en tjej som gick i min skola förut. Jag gav de här armbanden till min syster, mamma och mormor (det är ingraverat på ringen ifall ni inte ser det) i julklapp. Hon har bra priser, fina designer och det går hyffsat snabbt att få hem smyckerna. HÄR kan ni se hennes smycken. Jag blev jättenöjd med armbanden, hoppas min familj blev det också hihi.

10e mars 2011

  2011-03-10 / 15:17:43 / Updates / 0 KOMMENTARER
Torsdagar är rätt så sköna faktiskt. Kom hem för ett tag sen, nu sitter jag och väntar på att min data ska dö så att jag får en anledning till att börja plugga. Ska skriva en engelska bok recension och så ska jag lägga till lite mer text på en annan engelska text så att jag höjer mitt betyg där. Sweet. Skulle helst vilja lägga mig och sova i 3 timmar så drar jag direkt till träningen. Men nej det går inte, ska plugga. Hejdå.


Lite sommrigt sådär

  2011-03-10 / 14:53:00 / Random / 0 KOMMENTARER

Torsdag

  2011-03-10 / 08:41:58 / Updates / 0 KOMMENTARER
Godmorgon.
Sitter och kollar på Vakna med the voice just nu. Vart är Paul och Jacob?! Iallafall, ska snart till skolan. Där väntar två engelska lektioner, sen SO lunch och bild. Tror jag.


Jag och söta Louise igår hihi

22.13

  2011-03-09 / 22:13:18 / Updates / 2 KOMMENTARER
Drog iväg till Sportgarden och kollade pappas träning, lika kul varje gång. Man vill ju bara gå upp och köra själv! :p (ja, jag gjorde faktiskt en p-gubbe). Träffade på en gammal fritidledare där också, kul.
Kom nyss hem och nu ska jag ta bort sminket osv, sen ska jag läsa svenska boken.. Fortfarande inte utläst, woupsie..


De senaste timmarna

  2011-03-09 / 18:33:32 / Updates / 1 KOMMENTARER


* Har läst biologi
* Fått två bonuscheckar från H&M med 50 på varje
* Pluggat lite Algebra på en hemsida när lärare förklarar
* Lyssnat på musik
* Fixat och trixat med lite bilder

9 mars 2011

  2011-03-09 / 15:15:17 / Updates / 1 KOMMENTARER
Dagen började med lite gymnastik i JG hallen där Sophie hade sin egna idrotts lektion. Sprang till ica efter och köpte äpple bland annat med tjejerna haha. I skolan fick jag reda på att jag hade fått vg+ på två engelska uppsatser (men ska kompletera upp en så att jag får högre), sen fick jag reda på att jag har iallafall ett stabilt VG i slutbetyg i svenska, kanske mer. Aja nog om betyg snack nu, ska tillbringa de närmasta timmarna med lite grapefrukt och min kära biologi bok ♥


Nationellt prov på onsdag!


Black and white

  2011-03-09 / 10:56:00 / Random / 0 KOMMENTARER

Min lilla bebis ♥

21.15

  2011-03-08 / 21:14:57 / Updates / 1 KOMMENTARER

Min lilla baby, i miss you :love:

Jag har nyss bakat stora amerikanska choklad muffins i fina formar med amerikanska flaggan på :D Nu sitter jag och väntar på att ta ut de och sen tror jag att vi ska fika. Är ju trots allt fettisdagen idag ;) Blev ingen kickboxning eftersom jag inte mådde så bra tidigare, känns fortfarande inte riktigt bra..


Music is what feelings sounds like

  2011-03-08 / 16:46:46 / Musik ♫ / 1 KOMMENTARER

Medans jag sitter och pluggar kan ni lyssna på en spellista HÄR, lite låtar jag lyssnar på just nu. En del gamla, en del nya - men lika bra.


Bara för att den är så söt

  2011-03-08 / 14:39:18 / Updates / 3 KOMMENTARER
Gick hem från skolan vid halv tolv. Tjejerna skulle iväg och äta men jag mådde lite dåligt då så jag åkte hem. Och det var tur för när jag kom hem mådde jag så otroligt dåligt. Svimfärdig, kändes som om jag skulle spy, plus lite fler saker. Har precis börjat repa mig. Nu ska jag skriva en engelska text så att jag får lite nytta gjort. Vi hörs senare..


8 mars 2011

  2011-03-08 / 08:28:06 / Updates / 1 KOMMENTARER

Jag och Felicia var lite trötta igår..

Har rotat igenom hela garderoben efter något jag vill ha på mig utan framgång. Tog nyss världens skönaste kofta så det får väl duga. Idag har vi NO (väldigt lång..), sen en kort SO sen slutar vi, så skönt! Ska fixa mig det sista nu innan jag drar till skolan. Ha en bra dag!

22.36

  2011-03-07 / 22:36:24 / Updates / 2 KOMMENTARER

Hej på er!
Började kvällen med att äta lite middag hemma hos Felicia. Därefter gick vi mot bion, kollade som sagt på Black Swan. Den var väl...konstig. Den var typ bra samtidigt som den var oerhört obehaglig. Vet inte om jag ska rekommendera den eller inte. Beror på om man gillar schizofrena filmer haha. Blev en trevlig kväll med bästavännen iallafall :) Nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag läsa lite ur Svenska boken som skulle varit utläst till idag, wooupsie...


Fina Mila Kunis som var med i filmen


Monday

  2011-03-07 / 15:58:55 / Updates / 1 KOMMENTARER

Skolan gick rätt snabbt, gillar inte måndagar egentligen, någon som gör?
Är hemma nu, ska bara röja i rummet lite innan jag och Felicia drar in till Söder och kollar bio med hennes pappa. Vi ska se den nya Black Swan, så bra gick det med min plugg kväll.. Haha.

TTYL


7 mars 2011

  2011-03-07 / 09:06:24 / Updates / 0 KOMMENTARER
Måndag = skola.
Gick upp vid 8 (var faktiskt inte så trött!!), sminkade mig, tog på mig kläder, åt frukost, bytte kläder och nu sitter jag här. Börjar om 30 min ungefär. Idag efter skolan ska jag nog plugga. Och imorgon har vi bara halvdag i skolan. Så det är väl helt okej. Ska forsätta göra.. ingenting. Hejdå.


Me and my hat

  2011-03-06 / 22:28:06 / Kläder / 0 KOMMENTARER
Något jag ska införskaffa mig är en hatt mot våren/sommaren. Jag har en snygg vit hat, någonstans.. Känns dags att köpa en ny - gärna någon av dessa nedan.


Back to reality typ.

  2011-03-06 / 22:14:38 / Updates / 0 KOMMENTARER

Dagen har bestått utav plugg, dans (där det började en ny tjej, wiiie), matlagning som bestod av thai soppa kycklig och wook grönssaker. Nu har jag nyss kollat en film, Stomp the yard 2. Föredrar andra dansfilmer som tex Step up framför den här. Gillade den ej. Lyssnar nu på JB och funderar på vad man ska ha för kläder imorgon.
Skola då, känns väl sådär. Inte så jättekul, rätt så trött på alla likadana dagar. Ska bli rätt kul med förnyelse, även fast jag kommer saknar min klass ganska så jätte mycket ♥

 
Bästa klassen, bild från ett år sen.


Söndag

  2011-03-06 / 13:37:27 / Updates / 5 KOMMENTARER
Somnade tidigt igår och sen vaknade jag tolv timmar efter, skönt! :D Nu ska jag hoppa i duschen hade jag tänkt. Idag är det dans med tjejerna sen ska jag nog plugga. Jag ska alltid skjuta upp saker, så idag ska det bli gjort!
Ha en bra dag :)


Svar

  2011-03-05 / 22:18:35 / Updates / 2 KOMMENTARER

Hej på dig. Kul att du har hittat till min lilla blogg :)
1. Jag går inte gymnasiet än - jag är född år 1995. Har dock sökt till Gustavbergs gymnasium med inriktning Stylist som förstahandsval. Sen har jag Cybergymnasiet som andrahandsval. Också Stylist där.
2. Haha vilken rolig fråga.. Godast tycker jag är nog såna här som ser ut som glassar.. Sen lys-melk och sura godisar :D
3. Gud vad svårt.. Just nu är det nog Best of you - Foo Fighters.
4. Tycker det är kul och kul att kolla tillbaka. Fast skriver bara för min egna skull, innan jag la ut min blogg hade jag redan bloggat i några veckor när bara jag läste haha.
5. Jag bor i en förort till Stockholm som heter Viksjö. Och i Viksjö så bor jag vid Hummelmora :)


Lördag

  2011-03-05 / 22:04:46 / Updates / 0 KOMMENTARER
Kollat tv hela kvällen. Blev varken Mell under dagen eller tjejerna nu under kvällen haha. Skönt att bara vara hemma faktiskt. Just nu kollar jag på Bridget Jones Dagbok samtidigt som jag snackar lite med Melli på datan. Älskar den filmen, så otroligt rolig! :D


Old pictures

  2011-03-05 / 21:44:53 / Updates / 7 KOMMENTARER


Hahaha gud! Kolla vad söta bilder Emelie (söta tjejen till vänster) la ut på Facebook! Första bilden är jag och Oscar i spaninen, samma semester är jag Jossan och Emelie på bilden under. Så kul att vi fortfarande har kontakt med de här personerna. Emelie var hos oss senast i höstas och i sommar ska vi antagligen träffa dem. Ska bli så kul :D

17.20

  2011-03-05 / 17:20:56 / Random / 1 KOMMENTARER


I love u

  2011-03-05 / 14:15:09 / Random / 2 KOMMENTARER

5 mars 2011

  2011-03-05 / 13:02:41 / Updates / 0 KOMMENTARER
Har bara legat och degat hela morgonen i sängen, skönt. Ska nog börja fixa mig om ett tag, ska träffa Melli idag. På kvällen ska vi träffa Felicia och Cilla också. Vet inte vad planerna är än så länge. Får se hur det blir ;)


Bild från i våras, jag och Mell satt och åt jordgubbar och drack Café Cooler vid gamla stan

Filippa och Cilla ska mosa kartonger

  2011-03-05 / 00:34:47 / Random / 0 KOMMENTARER


Haha jag och Cilla på praoen för ett år sen ungefär. Haha gud, jag ser ut som värsta dampungen och låter som en stor barnrumpa..


Dagens shopping

  2011-03-05 / 00:14:27 / Nytt i garderoben / 2 KOMMENTARER


Bh från Lindex 80:-                                                       Örhängen från H&M 49:-


Fekke-nation

  2011-03-05 / 00:10:21 / Updates / 0 KOMMENTARER
Åkte in mot Västemalm med Cilla, åt lunch och gick runt och kollade lite. Åkte sen mot Götgatan där vi kollade lite. Köpte en BH och ett par örhängen idag, nice. Åkte hem mot Cilla när vi var klara och sen så åt vi god middag där. Kollade lite på tv och tog det lugnt innan vi rörde oss mot Viksjö igen. Träffade Felicia, Marcus, Jonas, Hampus och Jerry. Gick hem till Felicia och spelade poker.


Kväll hos Felicia förut, jag Fritiof Love och Marcus.

4 mars 2011

  2011-03-04 / 13:08:40 / Updates / 2 KOMMENTARER


Ska åka mot Fridhemsplan/Västermalm med dessa tjejer snart. Ha en bra dag! :D


12.40

  2011-03-04 / 12:40:02 / Kläder / 0 KOMMENTARER


Såhär bra fick outfit bilderna bli idag. En klänning från H&M som jag har som tröja, svart kavaj och ett par svarta byxor. Mitt hår är ju nytvättat så kan inte göra något med det, jobbigt!


Fredag

  2011-03-04 / 11:54:56 / Updates / 0 KOMMENTARER

Nu på morgonen hhar jag gjort det vanliga, duschat, ätit frukost. fixat mig osv. Idag ska jag träffa Felicia och Cilla, någon som är förvånad? hehe.

Ska fixa håret och ta på mig kläder nu, så vi hörs när jag har något intressant att skriva.


I sjuan, små alla var! Tog bilden ifrån Annie, hoppas det var okej.


All my life I've been good but now I'm thinking what the hell?!

  2011-03-04 / 11:12:58 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

New stuff

  2011-03-03 / 23:53:07 / Nytt i garderoben / 4 KOMMENTARER

Klänningar från H&M 149:-/299:- (bilden ger inte rättvisa) Shorts från cubus 199 (fast jag fick halva priset) och plattången fick jag av pappa.

Let's play a game

  2011-03-03 / 23:50:38 / Updates / 0 KOMMENTARER
Kvällen spenderades som sagt hos Felicia med Elias Kilis och Jojjo. Det var kul, vi snackade massa minnen och lyssnade på musik och så. Kom hem för ett tag sen, haha. Är skit trött, kommer somna när som helst, så kunde lika gärna gå hem. :)


I sommras på pumpen - saknar sommarkvällarna!

20.29

  2011-03-03 / 20:29:50 / Updates / 0 KOMMENTARER

Idag i stan!

Har ätit lite middag nu, fick en fin rosa liten plattång av pappa också, schysst. Ska dra mig mot Felicia nu så hejdå!

Torsdag

  2011-03-03 / 19:30:09 / Updates / 0 KOMMENTARER
Åkte till stan med Felicia vid tre, hittade två klänningar och ett par jeansshorts - sommarlängtan? JA.
Tog en fika med hennes pappa (standard) på ett café. Åkte hem efter det och nu sitter jag här. Josephine och pappa kommer snart hem så ska äta lite då. Sen träffar jag Felicia, antingen träffar vi några i klassen eller så ska vi kanske träffa Elias, Kilis och Jojjo. Vi får seeeeeeee :)

Bilder på shoppingen kommer ikväll!

Hollywood lockar

  2011-03-03 / 14:05:46 / Random / 0 KOMMENTARER
Jag fick en kommentar för ett tag sen där den personen frågade hur jaggör när jag lockar mitt hår. Jag använder en locktång från OBH nordica som är 38 mm i diameter, en stor alltså. Man kan själv välja hur mycket värme man vill ha på den, jag brukar välja 180 grader. Oftast gör jag bara två stora lockar runt ansiktet så ser det ut som om jag har lockat hela håret. Snabbt och enkelt haha. Tar ungefär 5 min att fixa håret för mig på morgonen när jag kör med den här metoden.
Min locktång gör mer stora Hollywood lockar än små krull lockar (som också är fint!!).
Hoppas du fick svar på din fråga!


HÄR är en bild på min locktång. HÄR är en bild när jag har användt mig av metoden som jag beskriver där uppe-Kolla endast håret hehe, dock är det där runt klockan 5 på eftermiddagen så de har hållt sig rätt länge.

Is someone getting the best of you

  2011-03-03 / 13:35:56 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER
Has someone taken your faith? Its real, the pain you feel
The life, the love, you'd die to heal
The hope that starts, the broken hearts
You trust, you must confess


Foo Fighters

3 mars 2011

  2011-03-03 / 12:36:40 / Updates / 6 KOMMENTARER

Bild från igår när jag och Felicia väntade på Cilla. Vårkänslor!

Morgonen har spenderats tittande på The Hills haha. Ska träffa Felicia idag, bara hon vaknar snart :( Ska forsätta fixa mig nu, ha en bra dag!

Fuckin perfect

  2011-03-02 / 21:55:22 / Updates / 0 KOMMENTARER

Min kväll hitills har bestått av snack med Melli, musik, laddat in massa musik på iPoden. Och ja, ungefär så. Inte så händelserikt men skönt. Ska sätta på någon film eller så snart. Ville bara uppdatera om det liksom.


SÅ GRYM!

  2011-03-02 / 19:35:14 / Musik ♫ / 0 KOMMENTARER

Storstaden

  2011-03-02 / 19:17:47 / Nytt i garderoben / 2 KOMMENTARER
Åkte som sagt in till stan med Felicia och Cilla. Gick runt där några timmar och lalla runt. På vägen hem åkte jag förbi Jakobsberg och köpte min älskade väska. Och 100:- billigare också, hur bra?!
När jag kom hem så kollade jag pappa och Jossan på lite glee videos, så sjukt bra de är! Sen åt vi, jag fick min försenade födelsedagspresent av syrran och ja. Så har min eftermiddag sett ut. Idag skulle vi egentligen bada i Felicias inomhus pool på söder, men hon är hos läkaren nu och några killar som skulle med kommer hem sent ikväll och ja. Det blir någon annan gång helt enkelt :) Så vet inte riktigt vart kvällen tar oss, den som lever får se!


Klänningen (som jag har som tröja på bilden) och nya väskan :D Klänning 199:- och väska 399:- 299:-!

14.18

  2011-03-02 / 14:18:35 / Updates / 0 KOMMENTARER


3 plusgrader = skinnjacka!
Åker mot stan snart, ha en bra dag!


Onsdag

  2011-03-02 / 14:03:05 / Updates / 0 KOMMENTARER
Träningen var kul, först på gymmet sen på passet. Får se om jag köper friskiskort, vore kul! Fixar mig nu, såg att jag antagligen tappat min ögonbryns penna hos mamma eller någostans :( Jobbigt..
Ska ta en buss om en halvtimme - stress!
Igår, haha.

Morgondagens planer

  2011-03-02 / 00:57:22 / Updates / 1 KOMMENTARER

Ska nog stänga av datan nu, ska åka och träna med dessa tjejer imorgon. Först en timme på gymmet sen kör vi ett gympa pass på friskis, härligt!

Bestfriends ♥

  2011-03-02 / 00:25:50 / Updates / 1 KOMMENTARER

Var med de här godingarna ikväll! Först åkte vi och köpte lite gott sen blev det kortspel. Vi spelade Plump, och fan vad vi skrattade.. Det jag älskar med er, är att vi kan inte göra något speciellt och endå ha så jävla kul! Tack för en bra kväll :D

Hässelby

  2011-03-01 / 19:38:54 / Updates / 1 KOMMENTARER
Fick reda på att Cilla skulle vara med ikväll också, så ska gå mot Hässelby snart och möta den lilla skitkorven :D


Bara för att bilden på mig och Felicia i inlägget under var så snygg kommer det en snygg till :D Också något år gammal :D

Home

  2011-03-01 / 19:32:42 / Updates / 1 KOMMENTARER
Hej på er!
Är hemma i lilla Viksjö nu igen. Otroligt skönt att vara hemma igen faktiskt, även fast jag har haft några fina dagar där borta i Fagersta :) Ikväll ska jag träffa min Felicia, ska bli kulkul.


Hahah oj vad ful bild.. Skyller på att den är något år gammal ;)

1mars

  2011-03-01 / 15:02:44 / / 0 KOMMENTARER
Sitter i soffan och läser. Mamma klippte mig lite igår, bara några cm. Idag har vi bakat lite och om två timmar sitter vi på tåget hem. Blir bättre uppdatering då, inte haft något att skriva om :) nu kom Musse, hejdå.