Tid läker inga sår, tid skapar ärr som följer med oss hela livet.

  2012-03-24 / 20:20:24 / Random /
"Han som, bara genom att stiga in genom dörren, kan rubba hela ditt sympatiska nervsystem. Han som, bara genom ett ögonkast, kan få dig att vilja slänga dig ned på marken på grund utav överbelastning av kittlande känslor. Han som, bara genom en råkad snuddning av ditt lår, kan få dig att vilja skrika av entusiasm. Han som, bara genom att yttra sig i någonting, kan få dig att vilja slå sönder en vägg bara för att du är så full av förväntan efter att höra mer. Han som, bara genom en kyss, kan få dig att flyga samtidigt som du står kvar halvstadigt på dina två fötter. Han som, bara genom att säga dig att han älskar dig, kan få dig att dö för att dina nerver inte klarar av sådana starka ord av en sådan man som honom.

Han borde vara olaglig i varenda stat som finns. För att han kommer att kunna påverka dig så mycket att du knappt vet in eller ut, att du knappt vet upp eller ned. Han kommer att gräva sig in under dina grundantaganden och värderingar för att ändra dig omedvetet. Och du säger inte nej för att du har inte den makten. Ditt hjärta och ditt undermedvetna kommer att leda dig in i kärlekens fälla. Även om du hade varit medveten då så hade du nog ändå följt med för att han skulle kunna övertala dig endast med sin närvaro.

Även om ni går åt varsitt håll efter en fin tid tillsammans så kommer han aldrig att sluta påverka dig så. Det kan gå ett år eller ett helt decennium: när du ser honom så kommer ditt hjärta att slå volter precis så som det gjorde första gången du insåg att han skulle bli mannen i ditt liv. Tid läker inga sår, tid skapar ärr som följer med oss hela livet. Tid får oss att glömma historian bakom våra ärr, men tid får inte de där stora ärren att försvinna. Och sedan då när du står där och råkar stöta på honom påväg till jobbet, då kommer du att förstå det. Förstå det faktumet att tiden inte läker ett endaste sår. Du kommer att förstå det faktumet att han fortfarande kan få dig att falla ihop till marken bara av att titta åt ditt håll. Att han fortfarande kan få dig att vilja slå någonting riktigt hårt av förväntan då han talar. Så ja, han kommer alltid att påverka dig mer än vad du kommer att kunna hantera. Och då du finner den som får dig så år efter år, då kanske det är så att du har funnit rätt för dig. Han med stort H."
Michelle WiströmKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious