Welcome to my life

  2011-05-22 / 15:03:25 / Random /
Jag kom att tänka på en sak idag. Hur mycket livet kan förändras på bara några år. För fem år sen, var jag elva år. Mamma pappa jag och Josephine levde fortfarande i vårt hus där vi alltid hade bott. Mina tre katter, Pelle Maja och Molly var alla friska och glada. Mina bästa vänner var Tove och Felicia. Jag trodde att jag visste en massa om livet, och nu med facit i hand - visste inte jag ett skit. Jag visste inte att mina föräldrar skulle skiljas, jag visste inte att jag och Felicia skulle ta en annan väg i livet än vad Tove gjorde. Jag visste inte att vi skulle var tvunga att avliva både Pelle och Molly. Jag kunde knappt föreställa mig att bo varannan vecka hos mamma, varannan hos pappa. Jag kunde verkligen inte föreställa mig att min mamma skulle bo i Fagersta efter några år, och definitivt inte att jag skulle flytta ifrån Viksjö. Livet blir inte alltid som man har föreställt sig det. Jag säger som pappa - ''I den perfekta världen skulle vi fortfarande bo som en familj, i vårt gula hus. ''
Idag åkte jag ner mot gatan där vi brukade bo. Jag har åkt och gått där många gånger sen vi flyttade. Men idag var det annorlunda, idag förstod jag verkligen att jag aldrig mer kommer bo där. Det är inte mitt hem längre. Och nu när jag sitter i mitt rum som jag har haft i 4 år - så förstod jag att det här inte längre kommer vara mitt rum och några månader. Det kommer tillhöra någon annan.
Och nu är det knappt tre veckor kvar i skolan. Fjällenskolan. Som jag har gått i sen i sexårs. Avslutningsmiddagen kommer bli svår, skolavslutningen kommer bli svårare. Och svårast kommer det bli, i mitten på Augusti när jag antagligen kommer sitta med alla mina fina vänner vid en brasa på Lövsta. När det är slut på sommaren, och back to reality. När gymnasiet ska börja och när jag ska flytta in i det nya huset.


Josephine

Älskade syster.. Men vad som än händer har vi alltid och kommer alltid ha varandra! <3

2011-05-22 @ 17:24:13
URL: http://Josephineribbing.se
Filippa Ribbing

Jag vet ♥♥♥

2011-05-22 @ 22:12:54
URL: http://filipparibbing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious