Svar

  2010-11-30 / 20:30:40 / Updates /

Kan du inte visa din favorit tröja? Vad är din dröm outfit?
Jo visst. Jag älskar en enkel kavaj som man kan matcha till det mesta och endå få det se snyggt och så. Alltså jag har olika favorittröjor i peridoer hehe.. Just nu är en kofta från BIKBOK en av mina favoriter ;) Min dröm outfit.. Jag tycker det kan vara skitsnyggt med bara slitna jeansshorts, converse och en vit tshirt. Men det är ju något man oftast har hemma och om jag skulle få välja vad jag vill skulle jag gärna vilja ha Rachel Bilson's garderob ;)


Hej , jag undrar vad du faller för hos killar ?
och vad gillar du för killar?
Om vi pratar utseende faller jag för en snyggklädstil, hihi. Om vi pratar insidan så måste dem ha humor ;), sen ska dem helst vara sociala och gilla att ha kul! En livsnjutare helt enkelt! :D

Du har ett par kors-örhängen på en bild, eller vart ja nu såg dom. Dom är svarta och hänger liksom ner. Vart har du köpt dom?
Ja precis, har faktiskt på mig dem nu ;)
Jag köpte dem på Glitter för 35 kr om jag inte minns fel. Det var för några månader sen så om du har tur finns dem kvar! :)

Vilken skola har du tänkt gå i? För du är 95:a va?

Vem är din bästavän?

Jag förstår inte, bor du bara hos din pappa eller vad är grejen??

Så. Det var några frågor thihi. Hoppas du kan svara på dem (a)


Ja precis, jag är 95a. Jag har tänkt mig gystavsberg, cyber, plus och atletica. Följ min blogg så får du reda på vad det blir, eftersom jag inte ver själv än haha ;)

Jag har flera bästavänner, om du har följt min blogg vet du nog vilka! :)

Mina föräldrar skildes för några år sen, då bodde jag varannan vecka hos mamma och varannan hos pappa. Men i sommras flyttade min mamma till Fagersta för hennes fästman bor där. Så nu bor jag på heltid hos pappa. Men åker till Mamma och mina älskade katter någon gång i månaden ungefär. När det passar och så. Ska dit i helgen! :)

Använder du några skönhetsproduker? Typ kräm
Jag använder ett ansiktsvatten från Clearsill, sen har jag en ögonkräm från Eyliplex. Båda är jättebra och har hjälpt mig massa haha ;) Dock var ögonkrämen lite för dyr tycker jag...
Annars använder jag inget :)


Kul att ni hade lite frågor, om det är nåt ni undrar är det bara att fråga på haha ;)Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious